Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa Turussa

Kiinteistöhuolto Timo Virta Oy toimii koko Turun talousalueella. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan kiinteistöhuollon palvelukokonaisuuden, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Kiinteistöhuoltopalvelut

Ammattitaitoiset kiinteistöhuoltomiehemme huolehtivat kiinteistöhuollosta sekä muista huoltopalveluista omissa vastuukiinteistöissään. Kattavien kiinteistöhuolto- ja ylläpitopalvelujen lisäksi huoltomiestemme tehtäviin kuuluvat muun muassa vikapäivystys, ovenavauspalvelu sekä alataulun ja oven nimenmuutokset. 

Siivous

Siivouspalveluumme kuuluu kiinteistön yleisten tilojen siivous, kuten rappusiivous ja ikkunanpesu. Säännöllisen siivouksen ansiosta kiinteistössä on aina siisti yleisilme sekä puhtaat, turvalliset kulkureitit.

Pihatyöt ja ulkoalueiden hoito

Kiinteistön piha-alueilla on merkittävä vaikutus asumisviihtyisyyteen. Huoltomiehemme pitävät huolta taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen pihoista ja teistä ympäri vuoden: keväällä ja kesällä istutamme kukat ja leikkaamme nurmikot, syksyllä haravoimme tai puhallamme lehdet ja talvella huolehdimme pihateiden aurauksesta ja hiekoituksesta. Tarvittaessa vastaamme myös esimerkiksi pihakalusteiden kunnossapidosta. 

Kiinteistöhuolto Timo Virta Oy takaa viihtyisän ja turvallisen asumisen!

Pyydä tarjous kiinteistöhuollosta